Zomerbarbecue met Acoustic 4 fun in de Angstelborgh

Op woensdag 15 augustus om 18.00 uur organiseert Tympaan-De Baat weer een heel bijzondere midzomerbarbecue in de Angstelborgh, Dorpszicht 22 in Abcoude.

Evenals vorige jaar wordt de BBQ omlijst door de vooral vrolijke liedjes van het gerenommeerde muziektrio Acoustic4 fun, net zoals ze dat vorig jaar deden. De barbecue is in handen van semiprofessionele BBQ-er George, de groenten verzorgt Marianne. De bediening ligt zoals altijd in handen van onze onmisbare vrijwilliger Laila. Bent u vegetariër? Groenten op de barbecue kan ook prima en is net zo lekker en gezond. Meldt u dit wel even bij uw aanmelding zodat we er rekening mee kunnen houden bij de inkoop.

Acoustic 4 fun (http://www.acoustic4fun.nl) speelt op eigen wijze bekende songs in een akoestisch jasje. Ondertussen kunt u genieten van een smakelijk driegangenmenu. Kom gezellig mee-eten, en wie weet waagt ook u een dansje? U kunt zich aanmelden tot en met vrijdag 10 augustus bij het Servicepunt, tel. (0297) 587 600. Info bij a.keja@stdb.nl.

Graag tot ziens!

Doelgroep: 
Plaats: 
Tijd: 
van 18:00 tot 21:30
Datum: 
15-08-2018

Uitgelicht

Op 19 juli jl. was het dan zover, na 1,5 jaar was het levensverhaal van Jan Zeldenrijk in boekvorm... Lees verder
Meld je activiteit voor Burendag snel aan!   Op 21, 22 en 23 september 2018 is het weer Burendag,... Lees verder

Tweets van @tympaandebaat