Combineert u mantelzorg met werk?

Combineert u mantelzorg met werk en loopt u hierdoor tegen problemen aan of heeft u vragen over uw rechten? Kom dan naar de bijeenkomst Werk en Mantelzorg 20 juni in de de Angstelborgh, Dorpszicht 22 in Abcoude. De avond duurt van 19.30 tot 21.30 uur. De avond wordt georganiseerd door Mantelzorg De Ronde Venen in samenwerking met MantelzorgNL.

Tijdens deze bijeenkomst krijgt u informatie over wettelijke en bedrijfsspecifieke regelingen, zoals de verschillende verlofregelingen. Er wordt aandacht besteed aan de combinatie werk en mantelzorg. Mantelzorgers gaan met elkaar in gesprek over wat hen helpt of heeft geholpen om de combinatie werk en mantelzorg goed te kunnen doen. Ook staan we stil bij het voeren van een gesprek met de leidinggevende over mantelzorgtaken. Tijdens de workshop is er volop gelegenheid tot het stellen van vragen, waardoor iedereen na afloop direct met het geleerde aan de slag kan! 

Bent u geen mantelzorger, maar heeft u hier in uw werk wel mee te maken als leidinggevende of personeelsfunctionaris dan bent u van ook van harte welkom.

Voor meer informatie of aanmelden belt u met het Klanten Contact Centrum van Tympaan-De Baat op werkdagen tussen 10.00 en 12.00 uur op telefoonnummer (0297) 760 260 of stuur een e-mail naar mantelzorg@stdb.nl. Deelname is gratis.

Tweets van @tympaandebaat