Dat is een goed idee!

Hoe vaak gebeurt het niet dat je een goed idee hebt en je afvraagt waarom je daar niet eerder op gekomen bent. Stel je voor dat al die ideeën ook echt gerealiseerd worden!

De Ideeën Werkplaats is op zoek naar mensen met ideeën. Ideeën om het leven van inwoners in De Ronde Venen mooier en beter te maken. Heb je een klein plan of een grote wens? Alle ideeën zijn welkom.

Wij bieden jou de kans om jouw idee verder te ontwikkelen. We doen dat door het organiseren van bijeenkomsten waar je je idee met anderen kunt delen, er met je meegedacht wordt en je je idee verder kunt ontwikkelen.

De eerstvolgende werkplaats is op woensdag 30 oktober om 18.30 uur het gemeentehuis de Ronde Venen. Eerst is er een workshop waarin je met je idee aan de slag gaat met behulp van een inspirerende werkvormen. Vervolgens krijg je in een leuke interactieve workshop de kans om je idee om te zetten in een pitch. Ben je na deze avond nog meer overtuigd en verder geïnspireerd, dan is er op 13 november de kans om over je idee te delen op de Pitchavond. Dit is dé avond om jouw idee te presenteren.

Ben je verhinderd op 30 oktober? Geen probleem. Je kunt ook zonder deelname aan de Werkplaats meedoen aan de Pitch Avond. Pak deze kans en meld je aan voor één of beide avonden! Dit kan via www.ideederondevenen.nl.

Uitgelicht

Wat fijn dat u interesse heeft om als trainer voor het programma Samen Dementievriendelijk aan de... Lees verder
Een ontmoetingsplek voor moeders van kinderen met autisme, een postproject tegen eenzaamheid onder... Lees verder

Tweets van @tympaandebaat