Diligence-uitjes in Augustus

Diligence is een klein busje er kunnen maximaal 7 mensen mee

Woensdag 8 augustus: Lunchen aan het water in Kamerik
Prachtig tussen de weilanden ligt deze bijzondere accommodatie. Of het nu zakelijk of privé is, Kameryck is een inspirerende omgeving waar u helemaal weg bent uit de hectiek van alledag. De kracht van Kameryck is de bijzondere combinatie van moderne zakelijke faciliteiten op het gebied van vergaderen, evenementen en horeca met de mooie natuurlijke omgeving buiten. Daarnaast biedt Kameryck tal van recreatieve en sportieve mogelijkheden en een gezellig restaurant met een mooi terras met fantastisch uitzicht over de polders van het Groene Hart. Tijd: 11.30 tot 16.00 uur, Kosten € 5,00 (excl. lunch/consumpties).

vrijdag 10 augustus boottocht Naardermeer (natuurmonumenten)
Met de overdekte fluisterboot word je in stilte vervoerd door de levendige natuur van het Naardermeer. Bij de eendenkooi gaan we aan land. Ooit werden hier eenden voor de consumptie gevangen. Maar die tijden zijn al lang vervlogen. Nu ligt deze plek er stil en verlaten bij. Een ideale plek voor reeën en ander rustzoekers.
Oudste natuurmonument Een boottocht over het Naardermeer is varen door het oudste natuurmonument van Nederland. Een beschermd gebied zowel nationaal als internationaal. Het Naardermeer staat bekend om haar broedende aalscholvers. De moerasbossen en rietlanden met ondiepe plassen bieden veel dier- en plantensoorten een goede leefomgeving. Hier leven onder andere purperreigers, ringslangen, noordse woelmuizen en reeën.  Tijd 12.00-17.00 uur, Kosten € 20,00.

Maandag 13 augustus Op safari in Beekse Bergen
Ontdek de prachtige natuur van Safaripark Beekse Bergen in Brabant. Samen er écht even tussenuit. Ga op safari door de natuur en kom oog in oog te staan met wilde dieren. Een leerzame en unieke reis door de wereld van Beekse Bergen. Tijd 10.00-16.00  Kosten € 18,50.

woensdag 15 augustus Uitje Zonnetrein Schoorl
Een heerlijke dag aan de kust met een unieke tocht door het breedste en hoogste duingebied van Nederland. 
In een gebied dat u normaal alleen met de fiets of wandelend mag betreden, rijdt nu de Zonnetrein. De Zonnetrein wordt voortbewogen door een elektro trekker, die voor een deel zijn voeding krijgt van op het dak gemonteerde zonnecollectoren. Om deze reden kunnen nu ook mensen met een lichamelijke beperking genieten van het mooiste duingebied van Nederland. Tijd 13.30-17.45 uur, Kosten € 10,00.

21 augustus Zuiderzee museum inclusief eenvoudige lunch
Het Zuiderzeemuseum in Enkhuizen brengt de verhalen tot leven van mensen die vroeger rond de Zuiderzee woonden. Zie, hoor, voel, proef en ruik het dagelijkse leven rond de Zuiderzee, voordat de Afsluitdijk deze voorgoed veranderde in het Ijsselmeer.   In het  levendige buitenmuseum met historische gebouwen en het binnenmuseum met thematische tentoonstellingen wordt dit verhaal zichtbaar gemaakt. Er is de mogelijkheid om te lunchen en een kopje koffie te drinken. Tijd 9.30-15.30 uur.
Kosten Museum inclusief een  eenvoudige lunch  € 20,50

woensdag 29 Augustus Lunch Kop van de Haven in IJmuiden
Je komt binnen en waant je op een schip. Je ziet het water van de zee om je heen. Aan alles is gedacht om jou op elk moment van de dag de rauwe, maritieme schoonheid van IJmuiden te laten beleven en proeven. Dat zie je terug in de gerechten, inrichting en presentatie.  Datum woensdag 29 aug vertrek 11.30-15.00 uur Kosten € 5,00 (excl. lunch/consumpties).

U kunt zich aanmelden  bij de Service Punten 0297—587600 of bij ons Klanten Contact centrum op maandag en woensdagochtenden  van 10.00 tot  12.00.

 (De Diligence uitjes zijn mede mogelijk gemaakt door een bijdrage van het Rabobank Coöperatief Fonds)

Uitgelicht

Op 19 juli jl. was het dan zover, na 1,5 jaar was het levensverhaal van Jan Zeldenrijk in boekvorm... Lees verder
Meld je activiteit voor Burendag snel aan!   Op 21, 22 en 23 september 2018 is het weer Burendag,... Lees verder

Tweets van @tympaandebaat