Krachten gebundeld voor BBQ

Afgelopen vrijdag was er een zeer gezellige BBQ georganiseerd voor mensen met een verstandelijke beperking. Het vorig jaar opgeheven eetcafé ’t Pruttelpotje kreeg hiermee de beloofde reünie. Daarbij vierde de vrijdagavondgroep van Het Raakvlak hun tweejarig bestaan.

Omdat deze beide initiatieven dezelfde doelgroep hebben, besloten Zideris en Tympaan-De Baat de handen ineen te slaan. En zo organiseerden zij gezamenlijk deze feestelijke BBQ. Alle deelnemers hadden het fijn en zichtbaar goed naar hun zin. Samen eten en praten is dan ook altijd fijn en werkt verbindend. Het was een zeer geslaagde bijeenkomst met gezond en lekker eten. Daarvoor ook hartelijk dank aan onze jeugdige vrijwilligers die de hele middag vers fruit voor de fruitsalade hebben gesneden. Zonder hen waren we nooit op tijd klaar geweest om alle dertig gasten te kunnen ontvangen!

Ben jij of ken jij iemand met een verstandelijke beperking die op vrijdagavond iets leuks zoekt? Kom dan een keer langs bij Het Raakvlak. We zitten elke vrijdag van 19.30 tot 21.30 uur in de Bibliotheek in Mijdrecht. Deze zomer zijn we dicht van 27-7 tot 10-8. Vanaf 17-8 draaien we weer elke week. We zijn ook nog op zoek naar geschikte vrijwilligers. Als dat je wat lijkt, kom dan ook een keer op vrijdag avond binnenlopen.

Uitgelicht

Op 19 juli jl. was het dan zover, na 1,5 jaar was het levensverhaal van Jan Zeldenrijk in boekvorm... Lees verder
Meld je activiteit voor Burendag snel aan!   Op 21, 22 en 23 september 2018 is het weer Burendag,... Lees verder

Tweets van @tympaandebaat