Meld je activiteit voor Burendag snel aan!

Meld je activiteit voor Burendag snel aan!

 

Op 21, 22 en 23 september 2018 is het weer Burendag, het jaarlijks terugkerend feest dat je samen viert met je buren en de buurt. Het is een dag waarop men gezellig samenkomt voor een kopje koffie en waarbij veel mensen iets goeds doen voor elkaar en de buurt. Want buurten worden leuker, socialer en veiliger als buren elkaar ontmoeten en zich samen inzetten voor hun buurt.

 

Heb je een idee? Doe mee!

Wat voor hobby’s hebben je buren? Kan jouw buurt wel wat opfleuring gebruiken? Ga samen met je buren gezellig onkruid wieden en stop daarna alvast de bollen voor het voorjaar in de grond. Organiseer een leuke knutselmiddag voor de buurtkinderen of een opschoondag zodat je straat er weer netjes uitziet. Jouw buurt barst van de creativiteit! September lijkt nog ver weg, maar het is juist nu al, voor de zomervakantie, belangrijk na te denken over de ideeën en/of activiteiten die je met jouw buren kunt ondernemen op Burendag 2018. Zo weet je zeker dat je een geslaagde dag zal beleven met jouw hele straat! Voor meer informatie en inspiratie kijk je op www.burendag.nl.

 

Facebookpagina Burendag in De Ronde Venen online!

Voor het uitwisselen van ideeën, inspiratie, mooie ervaringen van Burendag vorig jaar hebben wij een Facebookpagina met de naam Burendag in De Ronde Venen online gezet. Op deze manier kan iedereen gebruik maken van elkaars expertise rondom Burendag, dus neem eens een kijkje en deel de berichten naar je eigen pagina, zodat iedereen het weet: Burendag is er voor en door iedereen!

 

Geld aanvragen bij het Oranje Fonds

Een goed idee moet natuurlijk worden uitgevoerd. Het Oranje Fonds stelt voor elk goed plan geld beschikbaar om het uit te voeren op Burendag. Let op: houd je aan de voorwaarden! Het aanvraagformulier, de voorwaarden en richtlijnen staan op www.burendag.nl. Er is een beperkt budget, dien je aanvraag zo spoedig mogelijk in.

 

Je wilt meedoen, maar hoe nu verder?

De opbouwwerkers bij Tympaan-De Baat, helpen je graag verder met het uitwerken van ideeën. Zij zijn te bereiken op 0297–230 280 of via e-mail info@stdb.nl.

Uitgelicht

Repair Café Mijdrecht maakt uw of uw kind’s fietslamp (of laat uw fietsverlichting nakijken in het... Lees verder
De buurtkamer in Vinkeveen ontvangt tweemaal per week vele bezoekers. Vrijwilligers staan klaar met... Lees verder

Tweets van @tympaandebaat