Zondaggroep bij Tympaan-De Baat

Wist u dat het ontmoetingscentrum de Angstelborgh, Dorpszicht 22 in Abcoude elke zondagmiddag van 12.00 tot 17.00 uur geopend is voor een open inloop?

U kunt er iedere zondagmiddag terecht om een kopje koffie te drinken, een kom verse soep te nuttigen of een hapje en een drankje, alles tegen zeer betaalbare prijzen. Een team van vrijwilligers van Tympaan-De Baat zorgt er voor dat er elke zondag 2 gastvrouwen/-heren aanwezig zijn. U kunt er gewoon binnenlopen om een praatje te maken, maar er is ook gelegenheid om te biljarten, te kaarten of een ander spelletje te spelen. Niets moet, veel kan.

Regelmatig organiseren de vrijwilligers een activiteit op de zondagmiddag, variërend van een uitstapje, een filmmiddag, een bingo of een gezamenlijke maaltijd.

Of u nou alleen bent of met z’n tweeën of u wilt met nog meer mensen komen: u bent van harte welkom. Dus bent u toe aan iets nieuws: kom dan eens langs op de zondagmiddag in de Angstelborgh. Wie weet maakt u er nieuwe kennissen of ontmoet u er oude bekenden. Deze inloop is bedoeld voor 55-plussers uit Abcoude en Baambrugge.

Mocht het vervoer een probleem vormen, dan kunnen we daar ook een oplossing voor bieden.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Annemarie Keja: tel. (0294) 284 824 of via e-mail: a.keja@stdb.nl.

Uitgelicht

De Buurtkamer is een ontmoetingsruimte voor oudere bewoners uit de wijk of het dorp. Een gratis... Lees verder
ROLLATOR  SPREEKUUR   WOENSDAGMORGEN Tijd: van 10.00 – 11.00 uur Bent u niet in de gelegenheid om... Lees verder

Tweets van @tympaandebaat