Vrijwilligers en stagiaires

Stagiairs en vrijwilligers zijn altijd welkom om ons jongerenwerk team te versterken. Stage loop je in een gezellige, interessante leeromgeving, waarbij je de diverse aspecten van het jongerenwerk en het werken in de welzijn te zien krijgt. Vanaf je 14e mag je bij ons als vrijwilliger aan de slag. Daarnaast kan je in een van de werkgroepen helpen:

• Voorlichting

• Zelf activiteiten opzetten

• Film, foto en social media (digitaal jongerenwerk)

• Young Politics

• en nog veel meer.

Er is altijd iets dat aansluit bij wat jij leuk vindt en goed kan.

Als vrijwilliger heb je altijd gratis toegang tot activiteiten die voor en door jouw doelgroep worden georganiseerd. Verder zijn er speciale activiteiten, feestjes en uitstapjes voor vrijwilligers! Je kunt ook verschillende cursussen volgen en je leert er superveel van en het is nog gezellig ook! We hebben ook altijd plaats voor (maatschappelijke) stagiaires. Dus moet jij voor school een aantal uren stage lopen? Kom dan vooral langs bij het jongerenwerk!