Dienstencentrum De Angstelborgh, Dorpszicht 22

H en A mode in de Angstelborgh bij Tympaan-De Baat

Op vrijdag 23 november geeft H en A mode weer een modepresentatie in de Angstelborgh, Dorpszicht 22 in Abcoude.

Van 10.00 uur tot 12.00 uur zijn zij aanwezig met hun veelzijdige kledij voor senioren. Er is zeer deskundig personeel aanwezig dat u kan adviseren. Er worden kledingrekken opgesteld in de grote zaal dus u kunt in alle rust shoppen, de kwaliteit voelen en passen voor de passpiegel. En dat alles ook nog onder het genot van een kopje koffie!

Kortom: Waarom zou u de stad nog in gaan als alles voor handen is in de Angstelborgh.

Met de Diligence en het Ouderenfonds op zaterdag 8 december naar het middag kerstconcert in de Janskerk Utrecht

Geniet in de decembermaand van een onvergetelijk kerstconcert met het beroemde Bach Choir & Orchestra of the Netherlands en pianist Jan Vayne. Van tedere muziek met melancholische klanken tot kerstklassiekers van wereldberoemde componisten.

Met solistische bijdragen van sopraan Olga Zinovieva en tenor Martinus Leusink weten deze musici de ware kerstgedachte aan u over te brengen. Waant u zich even in een wereld zonder zorgen in de historische Janskerk in Utrecht.

DINER IN DE SCHANS VINKEVEEN

De Schans is de ideale mix tussen goed eten en gezellig borrelen. U kunt er in een ongedwongen sfeer eten & drinken tegen een vriendelijke prijs. De menukaart biedt voor ieder wat wils. Op de woensdagavond kunt u ook onbeperkt spareribs eten, voor € 16,95! Kosten : € 5,00 voor het vervoer (exclusief diner/consumpties).

Vertrek Abcoude: vanaf 17:00 uur kunt u worden opgehaald Verwachte thuiskomst: rond 20:30 uur

WOENSDAG 24 OKTOBER JAARMARKT IN WOERDEN

De Koeiemart is hét feest van Woerden. Snert, poffertjes en natuurlijk koeien, lekker slenteren over de koeienmarkt, de Woerdeneese markt en de warenmarkt. Op de warenmarkt in de binnenstad vind je echt van alles. Van leuke hebbedingetjes tot heerlijke hapjes en drankjes. Echt een perfect dagje uit in Woerden dus. Naast de warenmarkt is er ook weer de Woerdeneese markt op de Emmakade. Hier staan Woerdenaren die hun zelfgemaakte spullen verkopen. Kosten: € 5,00 voor vervoer (exclusief consumpties)

ZATERDAG 20 OKTOBER UTRECHTSE BOTANISCHE TUINEN

De Utrechtse Botanische Tuinen behoren tot de oudste nog bestaande universitaire tuinen van Nederland. De Tuinen zijn opgericht in 1639, drie jaar na de oprichting van de Utrechtse Universiteit. Bewonder tot laat in de herfst de prachtige zaden, kleurige bessen en herfstbladeren voor een waardig afscheid van het tuinseizoen. In een bezoekje aan de Tuinwinkel treft u een ruime keuze aan uiteenlopende (tuin)artikelen. Zo zijn er onder andere zaden & planten, een ruim en exclusief assortiment tuin- en plantenboeken. We zulen natuurlijk ook even neerstrijken in het Tuincafé.

65+ Wandelgroep Abcoude

 Elke donderdagochtend van 10.00 tot 11.00 uur gaat onze senioren (65+) wandelgroep een uur lang wandelen in of in de buurt van Abcoude.

Dat kan zijn in het dorp, of naar een mooi afgesproken punt om daar te wandelen.

De route wordt elke week samen vastgesteld zodat iedereen aan bod komt. Leuke wandelideeën kunt u aangeven.

Repair Café Abcoude

Inwoners van de Ronde Venen kunnen met kapotte spullen terecht in het Repair Café De Ronde Venen in Mijdrecht of Abcoude. Ze kunnen daar zelf aan de slag met het repareren van hun voorwerp. Deskundige vrijwilligers zijn aanwezig voor ondersteuning. Reparatiemateriaal is aanwezig maar onderdelen die eventueel vervangen te moeten worden, dienen zelf te worden aangeschaft. Het is een open inloop en de koffie of thee staan klaar.

Ontbijtje van supermarkt Plus Koot in de Angstelborgh

Vind u het ook gezelliger om samen met anderen  te ontbijten?

Kinderen naar school gebracht, maar thuis de rust niet voor het nuttigen van een heerlijk ontbijtje? Kom gezellig ontbijten in de Angstelborgh bij Tympaan-De Baat. Dit heerlijke ontbijtje wordt u elke donderdagochtend aangeboden door Super Koot.

Voor het symbolische bedrag van € 1,00 kunt u vanaf 9.00 tot 10.00 uur komen ontbijten bij de Angstelborgh Dorpszicht 22 in Abcoude. Dit overheerlijke ontbijt wordt u aangeboden door Super Koot, en die weten van aanpakken!

Darten

Sinds eind vorig jaar meldde zich een aantal vrijwilligers die graag wilde darten in de Angstelborgh.

Er werd een dartbord in de zaal opgehangen en men ging met eigen darts aan de slag. Ook vonden we een enthousiaste gastvrouw die de bediening wel op zich wilde nemen, en vanaf die tijd is er een nieuwe activiteit ontstaan!

Pagina's

Uitgelicht

Save the date! Doe mee, pitch je idee! Heeft u vernieuwende ideeën, initiatieven of plannen op het... Lees verder
Het jongerenwerk van Tympaan-De Baat is er voor alle jongeren binnen de gemeente De Ronde Venen. ... Lees verder

Tweets van @tympaandebaat