Levensboek

Uw leven is uniek en u kunt er uren over vertellen. Dan is dit misschien het moment om uw levensboek te laten optekenen door een van onze vrijwilligers. 

Een levensboek biedt een tastbare terugblik op het leven. Een boek waarin persoonlijke verhalen staan, die een indruk geven van uw leven. U kunt in uw levensboek foto’s opnemen, maar ook ander materiaal zoals schoolrapporten, geboortekaartje(s), etc.

Uw levensverhaal is uniek. Samen terugkijken op uw leven is heel waardevol. Wij realiseren ons dat dit ook een heel emotionele gebeurtenis kan zijn. Daarom vinden wij het belangrijk dat u dit samen doet met een vrijwilliger met wie het “klikt”. 

Het Levensboek is er voor iedereen die zijn of haar verhaal op papier wil zetten maar die dit niet zelf kan.

Vrijwilliger

De vrijwilligers van Tympaan-De Baat gaat met u in gesprek over uw leven. In een serie van 8 tot 10 gesprekken kijken zij met u terug op gebeurtenissen die voor u van belang waren. De gesprekken vinden bij u thuis plaats. De verhalen die u vertelt worden opgeschreven of opgenomen en door de vrijwilliger verder thuis uitgewerkt. 

Kosten

De kosten voor het schrijven van uw levensverhaal zijn
€ 35.00. U betaalt daarnaast de werkelijke kosten voor het drukken van uw boek of boeken. En u betaalt de werkelijk gemaakte brandstofkosten aan de vrijwilliger. 

Is het levensverhaal iets voor u neem dan contact op met Nel Verhoek.

Tweets van @tympaandebaat