Senioren

H en A mode in de Angstelborgh bij Tympaan-De Baat

Op vrijdag 23 november geeft H en A mode weer een modepresentatie in de Angstelborgh, Dorpszicht 22 in Abcoude.

Van 10.00 uur tot 12.00 uur zijn zij aanwezig met hun veelzijdige kledij voor senioren. Er is zeer deskundig personeel aanwezig dat u kan adviseren. Er worden kledingrekken opgesteld in de grote zaal dus u kunt in alle rust shoppen, de kwaliteit voelen en passen voor de passpiegel. En dat alles ook nog onder het genot van een kopje koffie!

Kortom: Waarom zou u de stad nog in gaan als alles voor handen is in de Angstelborgh.

Kerststukje maken in het Buurtcafé

November is weer begonnen en de kerstversiering komt weer van de zolder. De lampjes, kaarsen, versiering en kerststukjes worden neergezet om het sfeervol te maken in huis tijdens deze koude maanden. Mist u nog een kerststukje in huis en zou graag in een gezellige groep uw eigen kerststukje willen maken? Dan bent u welkom in het Buurtcafé.

November uitjes van de Diligence van Tympaan-De Baat in Abcoude

Deze maand is het `gezellig samen eten’ maand bij de Diligence Plusbus van Tympaan- De Baat.  U kunt zich aanmelden bij ons Servicepunt en van ma t/m vr ochtend van 9.00 tot 13.00 uur op telefoonnummer 0297-587600.

Woensdag 7 november diner brasserie Kudelstaart

Gaat u ook gezellig mee uiteten? Aan de mooie Oevers van de Westeinderplas in het gezellige dorp Kudelstaart was sinds 1938 het bekende restaurant de Kempersroef. 

Herfst in de Buurtkamer in De Hoef

Verslagje van onze Buurtkamervrijwilliger:

Buiten schijnt de zon nog volop, maar in de Buurtkamer zijn we al bezig geweest met herfstactiviteiten. Op 9 oktober prachtige herfststukjes gemaakt in mooie rode, gele en bruine kleuren. Wat hebben we toch een creatieve gasten in onze Buurtkamer.Een week daarna hebben de vrijwilligers hun kooktalenten weer eens laten zien.Zelfgemaakte pompoensoep, pannenkoeken met stroop, suiker en appelcompote.
Nog even nasmullen van het kaneelijs met slagroom en kaneelkoekjes.

Buurtcafé zoekt jou

Voor het Buurtcafé Vinkeveen zijn wij op zoek naar nieuwe en innovatieve workshops en lezingen. Naast de Bibliotheek, het Servicepunt en diverse creatieve ondernemers, kent de Broedplaats in Vinkeveen ook een ruimte die gebruikt kan worden door inwoners die graag een lezing, workshop of presentatie willen geven om kennis, kunde of creativiteit bij hun dorpsgenoten te vergroten. Welzijnsorganisatie Tympaan-De Baat heeft de coördinatie van deze ruimte.

Met de Diligence en het Ouderenfonds op zaterdag 8 december naar het middag kerstconcert in de Janskerk Utrecht

Geniet in de decembermaand van een onvergetelijk kerstconcert met het beroemde Bach Choir & Orchestra of the Netherlands en pianist Jan Vayne. Van tedere muziek met melancholische klanken tot kerstklassiekers van wereldberoemde componisten.

Met solistische bijdragen van sopraan Olga Zinovieva en tenor Martinus Leusink weten deze musici de ware kerstgedachte aan u over te brengen. Waant u zich even in een wereld zonder zorgen in de historische Janskerk in Utrecht.

Ideeën Werkplaats Pitch avond

Save the date!

Doe mee, pitch je idee!

Heeft u vernieuwende ideeën, initiatieven of plannen op het gebied van: welzijn, zorg, jeugd, gezondheid, wonen, werken en samenleven? Kom dan naar de pitch avond van de Ideeën Werkplaats op dinsdag 20 november 2018!

Alle creatieve en inspirerende ideeën zijn welkom. Heeft u niet direct een goed idee paraat, maar wilt u wel horen wat ideeën van anderen zijn en geïnspireerd worden, dan bent u uiteraard ook van harte welkom.

De Ideeën Werkplaats

VRIJDAG 23 NOVEMBER COUNTRY & CHRISTMAS FAIR HAARZUILENS

Ook dit jaar gaat de PlusBus weer naar de weelderige kerstbomen met lichtjes, zilverslingers en glimmerballen. De geur van glühwein, poffertjes en warme wafels. Het stemmige Dickens-koor. De vrolijke belletjes van Jingle Bells. Meer dan 200 standhouders heten ons welkom in sfeervolle verwarmde stands. De sierlijke lichtjes, vuurkorven en geur van kerstmis en winter zorgen voor een onvergetelijke sfeer. U kunt genieten van heerlijke warme chocolade, een portie poffertjes of een warme kom soep.

VRIJDAG 9 NOVEMBER DAGJE UIT MET DE NOORD/ZUIDLIJN

Wij gaan iets bijzonders doen, namelijk een rit maken met de nieuwe Noord/Zuidlijn! We starten vanuit Amstelveen met metrolijn 51 naar station Zuid waar we eerst koffie drinken tussen de kantoorkolossen van de Zuidas. Daar stappen we in de Noord/Zuidlijn en rijden naar station Noord en daarna weer terug. Onderweg stappen we twee keer uit en bekijken o.a. de archeologische vondsten die tijdens de bouw zijn gedaan.

Pagina's

Uitgelicht

Save the date! Doe mee, pitch je idee! Heeft u vernieuwende ideeën, initiatieven of plannen op het... Lees verder
Het jongerenwerk van Tympaan-De Baat is er voor alle jongeren binnen de gemeente De Ronde Venen. ... Lees verder

Tweets van @tympaandebaat